100617

Kan inte fatta att tva veckor nastan ar slut.. Imorgon aker Sam och jag upp till Maine dar hon lovat lata mig uppleva hela collage-fylle-party-grejen.

Jag var pa bade The Phantom of the Opera och Lion King pa Broadway igar.

The Phantom var som jag forvantat mig. Riktigt bra, men som sagt inget mer an forvantat.. Plus att det satt ca 300 mellanstadieungar runt omkring mig och tjotade genom hela showen.. :( Man tycker att larare eller andra vuxna skulle halla koll pa dem, men icke.

Lion King daremot... Mind blowing!! Jag vet inte vad jag ska saga. Helt och hallet magisk..! Jag vet inte vad jag ska saga.. Se den om du far chansen!!



Igar traffade jag dessutom forst pa Juniors, en kvinna som pluggat i Tyskland men hade haft en svensk rumskamrat, som lart henne lite svenska. Jag satt och skrev vykort och det stod SWEDEN langst ner i adressfaltet. Hennes dotter ar med i musikalen Billy Elliot.

Sen pa taget hem satt jag mitt emot en kvinna med en svensk bok i knat.. Kinesen av Hening Mankell. Och jag fragade henne om hon var svensk.. Hon blev aningen forvanad kan jag ju tillagga :P Hon och hennes italienske man hade bott har i 15 ar. En Malmoit var hon till pa kopet. 


Idag var Sam och jag pa Victoria Secret. Bh:ar, sota trosor, parfym och lappglans blev inhandlat. Som Sammie sa har jag blivit mycket battre pa att shoppa nu jamnfort med nar jag kom hit. Haha!



Aja, antar att jag ska ga och packa for resan till Maine imorgon.. Och sluta monopolisera datorn..

Over and Out

100607

Framme i New York, hos min familj har :) Det ar varmt och  gottit, och jag har redan hunnit med min forsta shopingtrip ;P Och atit min forsta peanutbuttercup!! Och mtn Dew!!
Skriver just nu i ett block som jag kommer lagga in texten fran har. Nu ska jag ut och sola, lasa lite och forsoka stalla om mig till Amerikansk ostkusttid...

Over and Out!

100604

Då var dagen med kusin Edvins student avklarad. Mys med att träffa stora delar av släkten, Annukka hade som vanligt lagat massor med god mat. Det var Ramlösa som gällde till maten, först blodgrape & apelsin, sen skogshallon (?). Mamma körde upp så jag tänkte att då kör jag ner. Så vindrickandet stod mamma för idag. Men självklart var hon tvungen att påpeka att om jag tryckte gasen i botten så skulle turbon kicka igång.. Så naturligtvis var jag tvungen att prova, varje raksträcka utan bilar framför jag hittade. ^^

Jag åker i övermorgon.. Har inte riktigt greppat det. Eller klockan är ju efter midnatt.. I MORGON!!!

Jag hade tänkt ha mysfilmkväll med mamma, pappa, och lillebror. Titta på Avatar, äta pop-corn. Men icke, de gick och la sig allihop.. Ska väll också nana, ska tydligen upp och sätta på en sprayhood på båten imorn (idag). Så försöka läsa klart "The Host" av Stephenie Meyer (Twilight), jag har så lite kvar att det skulle vara onödigt att ta med den till New York, och om jag inte läser ut den kommer jag störa mig på att jag har lite kvar och inte få veta slutet på två veckor.. Oj, i-landsproblem deluxe ;)



OH!!! Nu när jag googlade på The Host fick jag fram att det görs en film!! Med bla Ian Somerhalder som Ian O'Shea, Yay!!!! Men när den kommer ut lyckades jag inte hitta..

God natt, Over and Out

100603

Sitter och tar en paus från packandet.. Åker till New York på Söndag.. Sitter och föreställer mig återförenandet med min familj där. Hur länge kramarna kommer vara, hur många tårar som kommer rulla ned för kinder, konversationer som kommer hållas..

Vad ska jag plocka med mig?
Vad ska jag packa?
Mamma kommer och hämtar mig i morgon vid 16 tiden. Innan dess ska jag:

* Packa klart. Inklusive handbagage...
* Städa klart sovrummet och byta lakan.
* Åka till Lush för att köpa shampookaka och present till ej ännu specifiserad medlem av min amerikanska familj.. (Vad ger man en amerikansk kille som fyller 18?)
* Köpa doppresent till Herman.
* Ev present till kusinen som tar studenten på fredag... (Fast där passar nog en flaska jordgubbsbubbel fint)
* Möta upp med Kela för att ge henne mitt busskort, jag kommer ju inte behöva det i NY ;P
* Åka till syster för att fira Herman lite för att han fyllde ett år idag (2/6).

Oh shit, kom nu på att jag måste ju hitta kläder att ha på kusin Edvins student :O

På tal om student.. Här är ett kort på mig och min lillebror på hans student för ett år sedan.. Han är ju så stilig :D



Aja.. Dricka lite te, och sen packa vidare..

Over and Out