Städ, pack, släng och förvirring..

4 dagar till planet går.. 3 till alla grejor ska skeppas upp till Rickard.. Känner mig förvirrad och som om jag bara flyter omkring.. Tur att jag har Märta som velar omkring och packar, slänger och städar..

Känner mig som Lokes låt Gengångaren, lite iaf..

Vet inte hur allt ska bli klart i tid, hur allt ska gå ihop. Men det måste gå, har fyllt i det mesta, men så ska saker skickas tillbaka till mig, och skickas tillbaka igen.. Hur har denna månaden kunnat gå sååå fort? Gaaa!!!

Over and Out

Nattsudd på jobbet

Natt igen, eller nu tar min dag slut, så när alla andra säger god morgon säger jag god natt, när alla andra säger god eftermiddag eller god kväll säger jag god morgon.. Nu är iallafall mitt splitt-pass slut, har tre kvar innan veckan är över. Innan min tid på CC är över...

Ikväll när jag gått runt på golvet och sett kollegor och stammisar har jag insett hur mycket jag har sett CC som en trygghet och att jag kommer sakna det. Men nu är det nya äventyr som väntar och ett nytt liv som börjar. Eller om 11 dagar iaf ^^.

Just nu sitter jag kvar på jobbet och väntar på Jane, som har lovat att köra hem mig. Min säng ropar lockande på mig!

Imorgon (idag) ska jag se till att pallra mig upp i tid för att hämta mitt nya internationella id hos passmyndigheten och växla alla mina kontanter till CHF, Schweiziska franc.. Jag är lite hispig över att jag ska vara flytande i franska till hösten.. Tillräckligt för att kunna plugga på universitetsnivå, att kunna skriva uppsatser... OMG!!!

Over and Out




110104

Snart har det gått en hel månad sedan begravningen, det är svårt att greppa.. Samtidigt som det känns som om tiden sedan dess flugit, känns det som om det vore igår.




Jag flyttar till Schwiez om 12 dagar.. Kan knappt fatta att det är sant. 12 dagar!!!
OMG!!

Jag ska flytta dit för att plugga. Vad? Jag vet inte riktigt, till att börja med franska. Sen något så att jag blir något...

Jag har 4 pass kvar på CC. Trodde jag inte att jag skulle säga på ett par år för en månad sedan..



Som jag skrivit tidigare har jag skrivit i ett block, en riktig dagbok, snarare än på bloggen. Det känns underligt att blotta mig här igen. Men förhoppningsvis ska jag väl bli bättre på det, igen, med tiden. Min tanke var att detta nu ska bli en skildrning av mitt nya liv, någonstans mina nära och kära kan följa mig och vad jag sysslar med där nere på kontinenten...

Men nu ska jag nana.. 

Over and Out