Tisdagskvällsbabbel om min vardag :)

I måndags (igår kom jag nu fram till) gjorde jag muntliga delen i SvB provet, sen åkte jag och jobbade på Babar.. Seg kväll.. Och efter ungefär halva passet insåg jag att det regnade ute.. Toppen, jag hade en timmes promenad hem i regn.. I november.. Utan paraply.. Men det blev en så mysig promenad att jag lite ler vid tanken på den, jag dansade i regnet genom Haga, vid fyra-snåret i morrse, vilket fick tidningsbuden att titta frågande på mig, hoppade i vattenpölar på Järntorget, vilket fick en taxi-chaufför att titta lite undrande. vid Stigbergstorget kvittrade fåglarna. Lyssnandes på slutet av Twilight, när allt fortfarande är lyckligt, innan New Moon.. :) När jag kom hem fick jag så klart hänga upp alla mina kläder, som var genomblöta. Men det gjorde inget, för jag med undantag av mina fossingar var torr. Och uppspelt. Och trotts att det var en regning, mörk novembernatt, kan man nog kalla mig lycklig. Med ett stort leende på läpparna :D

På natten gjorde jag en lista med saker jag behövde göra... Men eftersom jag sov bort det mesta av dagen gick allt utom att diska till spillo. Men allt disk är diskad ^^

Imorgon ska jag på intervju, jobb-intervju.. På Casino Cosmopol.. Läskit värre.. Men jag hoppas och håller tummarna. För även om jag tycker jättebra om mitt jobb, så jag behöver mer timmar och mer i lön. Jag blir bankrupt så snart csnräkningen eller tv-avgiften eller försäkrningen eller någon annan oförutsedd räkning kommer.. Speciellt som de får för sig att komma samtidigt.:( Blir så svårt att spara till medeltiden då, eller New York.. Jag vill tillbaka till Usa. Till min familj jag inte träffat sendan juni 2005.. Det är 4,5 ÅR!! Inte ok..

Ikväll gjorde jag risotto.. Kännde mig jätteduktig och nyttig :P Fast jag lyckades bränna fast en massa ris i botten, så det tog sen en stund att skrubba bort..

Imorgon efter intervjun ska jag till Stena och skaffa ett nytt personalkort, för att sedan dra till Stena-gymmet.. Eller det var tanken iallafall.. Men, men.. Jag måste verkligen ta tag i det nu om jag ska palla att springa 2000 meter på under 10 minuter och bära en människa på 77 kg en viss sträcka.. Suck..
Och sen hem till Systrarna Löwendahl, eller mest Michaela.. Men lite Carro med ;p De har slagit sina påsar ihop och fått en lägenhet som jag inte sätt än.. Och så ska jag få förra årets födelsedagspresent/julklapp som äntligen dykt upp i Kelas flytt ^^

Min lägenhet doftar av kanelbulle :) Fast det beror inte på att jag varit så ambitiös och bakat utan att jag tänt ett ljus med kanelbulledoft :D Har även brulépuddingdoft och kladdkakedoft :D Ikea for the win!!

Men om man ska ta och baka lite iaf.. Muffins eller något annat snabbt..? Eller inte, måste nog gå och lägga mig om jag ska ha en chans att vara utvilad och på topp för intervjun imorgon.. Gaahhh!! Nevös!!

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback